Marc Jacobs Daisy Love

Vandaag ga ik het hebben over Daisy Love van de Amerikaanse modeontwerper Marc Jacobs. Eerder besprak ik al Daisy. Vandaag bespreek ik diens flanker Daisy Love. Dit is een eau de toilette en kwam uit in 2018. Hieronder zie je een foto van de flacon met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, is de doos wit met op iedere kant een beige rand. Vooraan staat in deze rand een grote beige bloem. In het midden zie je in het zwart in drukletters de naam van het parfum, Daisy Love, en de naam van de ontwerper, Marc Jacobs. Dit zie je ook terug op de flacon. De flacon is van glas en is rond. Hierop staat in het zwart de naam van het parfum en de naam van de ontwerper. Op de bovenkant van de flacon zijn bloemblaadjes gedrukt. De dop is een grote witte madelief met een gouden hart. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Dit parfum is verslavend en onweerstaanbaar. Daisy Love is liefde voor het leven.

Daisy Love is ook verkrijgbaar in een meeneemformaat van 20ml. Handig om mee te nemen in je handtas en je gedurende de dag bij te parfumeren. Hieronder zie je een foto van het miniparfum.


Hieronder zie je de reclameadvertentie voor dit parfum.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoot: gekristalliseerde gele bosbraam

Hartnoten: bloemblaadjes van madeliefjes

Basisnoten: kasjmier, musk en drijfhout

Anjana

Populaire posts van deze blog