Ariana Grande Cloud

Vandaag ga ik het hebben over Cloud van de Amerikaanse popster Ariana Grande. Cloud is een eau de parfum en kwam uit in 2018. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, is de doos fluorescerend blauw met rechts een roze fluorescerende hoek. In het midden zie je een witte wolk met Ariana Grande en daaronder de naam van het parfum, cloud. Cloud is Engels voor wolk. Een wolk zie je ook terug in de flacon. De houder van de flacon is een witte wolk met in het zilver Ariana Grande. In deze houder zit de ronde lichtblauwe flacon als ware het blauwe lucht. De dop van de flacon is een lichtblauwe wolk. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


De flacon kun je uit de houder halen. Hieronder zie je een foto van de houder en de flacon uit elkaar gehaald.


Hier zie je beter de ronde vorm van de flacon. Is het niet een superschattig parfum? Cloud is dromerig en onweerstaanbaar. Cloud is een zoete geur, geïnspireerd door optimisme en hoop. Dit parfum geeft je een goed humeur.

Wie kan dit parfum beter promoten dan de zangeres zelf? Zij is dan ook het gezicht van haar eigen parfum. Hieronder zie je de reclameadvertentie voor dit parfum. De tekst zegt dat er een vrolijk nieuw parfum wordt geïntroduceerd.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: lavendel, peer en bergamot

Hartnoten: slagroom, pralinévulling, kokosnoot en vanilleorchidee

Basisnoten: muskus en houtnoten

Anjana

Populaire posts van deze blog