Lancôme la vie est belle en rose

Vandaag ga ik het hebben over la vie est belle en rose van het Franse make-up-en huidverzorgingsmerk Lancôme. La vie est belle en rose is een eau de toilette en een flanker van la vie est belle. De eau de toilette die ik vandaag bespreek kwam uit in 2019. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.

 Zoals je kan zien, is de doos wit met een speciale rand. De rand bestaat uit rode en grijze driehoekjes. In het midden zie je de in het zwart de naam van de lijn waarvan het parfum deel maakt, La vie eest belle, met daaronder in het roze de naam van het parfum, en rose. Onderaan de doos staat dat het een parfum is en de naam van het merk, Lancôme.

De flacon heeft de kenmerkende kristallen glimlach en komt met een dubbele bodem. De rechterbovenhoek is heeft een roze driehoek. Verwijzend naar het roze gedeelte in de naam van het parfum. De flacon heeft deze keer een roze lint. De dop is gewoon plastiek. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


La vie est belle is een ode aan geluk. La vie est belle en rose nodigt je uit om het leven anders te zien, door een roze bril. Dit parfum is een symbool van vreugde. Dit parfum straalt optimisme uit. Met dit parfum kijk je altijd naar het positieve in het leven.

Dit parfum is ook verkrijgbaar in een reisformaat van 15ml. Handig om mee te nemen in je handtas om je door de dag bij te parfumeren. Hieronder zie je een foto van dit reisformaat.


Het gezicht van dit parfum is de Amerikaanse actrice Julia Roberts. Hieronder zie je haar in de reclameadvertentie voor het parfum.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: framboos, rode bessen, roze peper en bergamot

Hartnoten: Damaskroos, roos, pioenroos en lelietje-van-dalen

Basisnoten: patchoeli, muskus, iris en sandelhout

Anjana

Populaire posts van deze blog