Calvin Klein Euphoria

Vandaag ga ik het hebben over Euphoria van het Amerikaanse modemerk Calvin Klein. Dit merk is razend bekend om zijn ondergoed en jeans. Ik ga het hebben over de eau de parfum. Deze kwam uit in 2005. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, is de doos een gewone doos. Deze is bordeaux gekleurd. In de rechterbovenhoek staat de naam van het parfum, euphoria, en in de linkeronderhoek staat de naam van de ontwerper, Calvin Klein. De flacon is wel speciaal. Het zou een ontluikende orchidee voorstellen alsook de vormen van een vrouwelijk lichaam. Zoals je kan zien, is de flacon voornamelijk van grijs staal met aan de zijkanten een paarse opening van glas. De dop is een grijze stalen rechthoek. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Dit parfum is provocatief en sensueel maar ook mysterieus en vrouwelijk. Euphoria neemt je mee op een reis zonder limiet met een opnieuw gevonden vrijheid. Het is bijzonder luxueus en kan dag en nacht gedragen worden.

Het model voor dit parfum was eerst het Russische model Natalia Vodianova. Daarna het Brits-Nederlandse model Lara Stone en uiteindelijk opnieuw Natalia Vodianova. Hieronder zie je eerst Lara Stone in de reclameadvertentie voor dit parfum en daarna Natalia Vodianova in haar laatste reclameadvertentie voor dit parfum.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: granaatappel, sharonvrucht en groene akkoorden

Hartnoten: zwarte orchidee, lotus en champaca

Basisnoten: mahoniehout, amber, zwart viooltje en slagroom

Anjana

Populaire posts van deze blog