Glossier You

Vandaag ga ik het hebben over You van het Amerikaanse beautymerk Glossier. Glossier is het beautymerk van Emily Weiss, het brein achter de blog Into The Gloss. You is het eerste en enige parfum van Glossier. You is een uniseks eau de parfum en kwam uit in 2017. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, doet de verpakking denken aan een speelgoeddoos met daarin jouw barbiepop of actiefiguurtje. Alleen zit hierin geen speelgoed maar parfum. De kleuren rood en roze komen zowel in de doos als op de flacon terug. De doos is vooraan rood met een lichtroze band aan de rechterkant. De linkerkant van de doos is roze met in het rood de naam van het merk, Glossier. De flacon is van roze glas. Bovenaan is de flacon lichtroze en bedekt het de flacon zodat je niets ziet van het parfum. Onderaan wordt het glas licht doorzichtig zodat je toch een beetje van het parfum kan zien. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


You is een warm maar zacht parfum. Het is geen binnenkomer maar ligt dicht op de huid. Mensen zullen het pas ruiken als ze dicht bij je staan en je dan complimenteren omdat je toch zo goed ruikt. Niet overheersend maar vertrouwd. Het is zo’n signatuur geur waar mensen je aan herkennen maar een geur die met je meegroeit tijdens al de belangrijke momenten in je leven.

Hieronder vind je de parfumnoten. Dit parfum is niet onverdeeld in top-, hart- en basisnoten. Het zijn allemaal basisnoten die mooi samen blenden.

Parfumnoten: roze peper, iris, ambrette, ambroxan

Anjana

Populaire posts van deze blog