Anna Sui Fantasia

Vandaag ga ik het hebben over Fantasia van de Chinees-Amerikaanse ontwerpster Anna Sui. Fantasia is een eau de toilette en kwam uit in 2017. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, is de doos lichtblauw met in het marineblauw de naam van de ontwerper, Anna Sui, met daaronder in het goud de naam van het parfum, Fantasia. Boven Anna Sui zie je een guirlande van blauwe bladeren met enkele zonnebloemen. Boven deze guirlande zie je een witte eenhoorn met gouden manen. Boven de eenhoorn zie je halve gouden cirkels bezaaid met bloemetjes en sterretjes. De flacon is al net zo speciaal. Deze heeft de vorm van een cupcake. Het bovenste gedeelte is bedekt met gouden blaadjes. Daarop staat de eenhoorn die je ook op de doos ziet afgebeeld. Alleen is de eenhoorn nu volledig goud. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Dit parfum is vrouwelijk en mysterieus. Wanneer je Fantasia ruikt, waan je je in een betoverd bos. Dit parfum is in drie formaten verkrijgbaar. Hieronder zie je een foto van de verschillende formaten.


Fantasia is ook verkrijgbaar als handig meeneemformaat voor in je handtas. Hieronder zie je een foto van het 15ml miniformaat.


Het gezicht voor dit parfum is het Amerikaanse model Willow Hand. Hieronder zie je haar in de reclameadvertentie voor dit parfum.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: roze pomelo, roze peper en cassis

Hartnoten: viooltjes, oranjebloesem, pastelkleurige orchidee en frambozenpraline

Basisnoten: gouden cipres en cederhout uit de Himalaya

Anjana

Populaire posts van deze blog