DKNY Be Delicious

Vandaag ga ik het hebben over Be Delicious van het Amerikaanse modemerk DKNY. DKNY staat voor Donna Karan New York. Donna Karan is de modeontwerpster en New York is de stad waar DKNY geboren en gevestigd is. Be Delicious was hét parfum begin jaren 2000. Je zag de reclame de hele tijd op tv. Hieronder vind je de link naar de reclame. De meesten onder jullie zullen je deze nog wel herinneren.

https://www.youtube.com/watch?v=0t0kxyJePmA

De reclame hierboven dateert van 2010. Hierin zie je het Nederlands-Britse model Lara Stone. De originele reclame is van ondermaatse kwaliteit. Het beeld is te wazig. De opzet blijft hetzelfde. Een vrouw wandelt voorbij een appelkraam in New York terwijl het regent en ontmoet een man. Zij zijn geïnteresseerd in elkaar en wandelen samen weg terwijl hij haar droog houdt met zijn jas.

DKNY Be Delicious is een eau de parfum en kwam uit in 2004. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, is de doos bruin met in het midden in het wit de naam van het modehuis, DKNY Donna Karan New York. Net als bij een appel is er hier ook een sticker op geplakt. Deze sticker zie je ook op de flacon. Op de sticker staat de naam van het parfum, DKNY Be Delicious. Daaronder staat 100% New York. Deze sticker is op de zilvermetalen bovenkant van de flacon geplakt. De onderkant van de flacon is groen als van een groene appel. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Bovenop de metalen bovenkant is er een driehoek die je kunt indrukken. Zo spray je het parfum.

De flacon heeft de vorm van een appel als verwijzing naar de bijnaam van New York, de Big Apple. Be Delicious is een elegante geur die zowel onopvallend als verleidelijk is.

Door de jaren heen zijn er veel modellen het gezicht van dit parfum geweest. Hieronder zie je het eerste model in een reclameadvertentie voor dit parfum.


Nog hieronder zie je het laatste model in een reclameadvertentie voor dit parfum.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: komkommer, pompelmoes en magnolia

Hartnoten: groene appel, lelietje-van-dalen, tuberoos, viooltjes en roos

Basisnoten: houtnoten, sandelhout en amber

Anjana

Populaire posts van deze blog