Thierry Mugler Alien

Vandaag ga ik het hebben over Alien van Thierry Mugler. Thierry Mugler was een Franse modeontwerper. Hij is vorig jaar onverwachts overleden. Zijn parfums zijn heel populair. Een van de redenen is dat Mugler parfums navulbaar zijn. Als je flacon leeg is, kan je deze laten vullen in een parfumerie met een Mugler navulstation of je kan een refill kopen. Let wel, deze zijn nogal duur. Zo’n refill kost € 99 of € 100. De prijs hangt af van welk parfum je hebt.

Ik ga vandaag dus Alien bespreken. Ik bespreek vandaag de eau de toilette. Deze kwam uit in 2009. Eau de toilettes kan je niet navullen. Vullingen zijn er alleen voor de eau de parfums. Hieronder zie je een foto van Alien eau de toilette met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, is de doos wit met een gouden rand. Bovenaan staat in het metallic blauw de naam van het parfum, Alien. Onderaan staat in gouden drukletters de naam van de ontwerper, Mugler. Daaronder staat in het blauw dat het een eau de toilette is en dat je deze niet opnieuw kunt vullen.

De flacon heeft een paarse kleur met enkele gouden details. De paarse kleur is de kleur van amethist. Net als de steen koester je deze flacon als een talisman. De flacon is zacht en ligt makkelijk in de hand. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Dit parfum straalt sereniteit uit en raakt je tot diep in je ziel. Het is een verleidelijke en zomerse geur.

Hieronder zie je de reclameadvertentie voor dit parfum.


Het model in de advertentie belichaamt de godin van de zon. Zij straalt licht uit met haar gouden jurk en de sluier rond haar armen. Haar gezicht is opgemaakt met goud waaronder gouden wimpers. Hiermee laat zij een fel licht achter.

Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: citrus en mandarijn

Hartnoten: Marokkaanse jasmijn en witte bloemen

Basisnoten: witte amber en cashmeran

Anjana

Populaire posts van deze blog