Burberry Her Blossom

Vandaag ga ik het hebben over Her Blossom van het Britse modehuis Burberry. Dit is een flanker van Her. Her Blossom is een eau de toilette en kwam uit in 2019. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, is de doos wit met bovenaan en onderaan een roze lint met daarop de naam van het modehuis, Burberry. In het midden zie je in het zwart de naam van het parfum, Her Blossom. Op de flacon zie je onderaan Burberry terug. De flacon is uniek voor Burberry met heldere lijnen en een klassiek design. De flacon kenmerkt zich door diens sober design onderbroken door een gouden ring rond de hals met een witte dop. Rond de gouden ring zou een gouden bedeltje hangen met Her op. Ik denk dat het afneembaar is aangezien er genoeg flacons zijn zonder dit bedeltje. Hieronder zie je een foto van het bedeltje.


Als je naar de parfumerie gaat dan zie je onmiddellijk of het bedeltje er aan hangt of niet. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Burberry Her Blossom werd geïnspireerd door de Londense parken in het voorjaar. De naam Blossom verwijst naar de bloesems die in het voorjaar aan de bomen in Londen groeien. Her Blossom is vrouwelijk en klassiek. Een licht parfum perfect voor de lente. Het parfum hangt dicht bij je. Alleen aanwezig voor jou en de mensen dichtbij jou.


Her Blossom is ook verkrijgbaar in een handig reisformaat van 7,5ml. Handig om mee te nemen in je handtas als je je tussendoor opnieuw wilt parfumeren.

Het gezicht van dit parfum is het Britse model Cara Delevingne. Hieronder zie je haar in de reclameadvertentie voor dit parfum.


Hieronder zie je het parfum omringd door de parfumnoten.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: mandarijn en roze peper

Hartnoten: pruimenbloesem en pioenroos

Basisnoten: muskus en sandelhout

Anjana

Populaire posts van deze blog