Kenzo World

Vandaag ga ik het hebben over Kenzo World. Ik ga het hebben over de eau de toilette. Deze is mooi oudroze van kleur. De eau de toilette kwam uit in 2018. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, zijn zowel de doos als de flacon speciaal. Beide zijn mooi oudroze wat de lichtheid van de eau de toilette goed weergeeft. De doos is rechthoekig wat je wel vaker ziet maar is ook horizontaal gemaakt. De meeste rechthoekige dozen zijn rechtopstaand. Het feit dat de doos “liggend” is gemaakt, heeft te maken met de flacon. Deze is ook horizontaal “liggend” gemaakt. De flacon stelt een oog voor. Dit oog zie je op de doos. Met dit oog kijk je naar de wereld en ontdek je de wereld. Het oog van de flacon is oudroze. Het parfum is roze en de dop is ook roze met ribbels. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Onder de dop zie je een bronzen bolletje hangen. Dit stelt het oog voor waarmee je de wereld aanschouwt. Dit bolletje hangt vast aan een bronzen cirkel rond de spray. Op deze cirkel staat de naam van het parfum, Kenzo World. Hieronder zie je daar een foto van.


Dit parfum is voor de vrouw die niet bang is om anders te zijn. Vol enthousiasme en allure trekt deze vrouw zich niets aan van de mening(en) van onze maatschappij.

Het gezicht van dit parfum is de Amerikaanse balletdanser, actrice en model Margaret Qualley. Hieronder zie je haar in de reclameadvertentie voor dit parfum.

Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: peer en bergamot

Hartnoten: pioenroos, roos en amandelbloesem

Basisnoten: orriswortel, witte muskus, vanille, violet, Iso E Super en sandelhout

Anjana

Populaire posts van deze blog