Lancôme Trésor

Vandaag ga ik het hebben over Trésor van het Franse Lancôme. Trésor is een eau de parfum en kwam uit in 1990. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, is de doos oranje met een zwarte boven- en onderkant. Op de voorkant van de doos zie je een zwart vierkant met in lichtoranje de naam van het parfum, Trésor. De naam van het merk, Lancôme, staat onderaan de doos in zwarte sierlijke drukletters. De flacon heeft de vorm van een omgekeerde piramide dat het parfum, dat als vloeibaar goud door het glas zweeft, beschermd. Deze omgekeerd piramide stelt een diamant voor. Vandaar de naam Trésor. Je koestert jouw schat. De hals van de flacon heeft een glanzende zwarte ring. De dop is net als de flacon geslepen als een diamant. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Hier zie je de vorm van de dop beter maar ook dat bovenop de flacon in het zwart de naam van het parfumhuis, Lancôme, staat met de naam van het parfum, Trésor.

Trésor is een fruitig, bloemig parfum dat een liefdesverklaring is aan vrouwelijkheid en vrijheid. Dit is het perfecte parfum voor een vrouw met passie.

Door de jaren heen zijn er velen het gezicht geweest van dit parfum. De eerste was de Italiaans-Zweedse actrice, auteur en model Isabelle Rossellini. Hieronder zie je haar in de reclameadvertentie van toen van het parfum.


Het laatste gezicht van dit parfum was de Spaanse actrice Penélope Cruz. Hieronder zie je haar in een reclameadvertentie voor dit parfum.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: perzik, roos, abrikoosbloesem, seringen, ananas, bergamot en lelietje-van-dalen

Hartnoten: roos, iris, heliotroop en jasmijn

Basisnoten: perzik, abrikoos, vanille, sandelhout, amber en muskus

Anjana

Populaire posts van deze blog