J’adore in Joy Dior

Vandaag ga ik het hebben over een flanker van J’adore van Dior. Dit parfum heb ik eerder besproken op mijn blog maar vandaag ga ik het hebben over J’adore in Joy van Dior. Dit is een eau de parfum. Dit parfum kwam uit in 2017. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


De doos is opnieuw wit maar de tekst heeft een andere kleur dan op de doos van J’adore. Bij J’adore zijn de letters goudkleurig. Hier zijn ze zachter met een perzikkleurige tint. Zoals je kan zien heeft de flacon dezelfde vorm als het origineel. Alleen laat het dit keer een perzikkleurige vloeistof zien. De perzikkleur laat een fruitig-bloemig parfum zien met een zoute toets.

Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Nog een aspect waarin deze flacon verschilt van het origineel, is dat deze flacon het licht verspreidt door zijn bolvormige bodem wanneer het in aanraking komt met licht.

Dit parfum is het parfum van vreugde, van liefde voor het leven en een roep om de lente.

Het gezicht van dit parfum is net als bij J’adore de Zuid-Afrikaanse actrice Charlize Theron. Hieronder zie je een foto van haar in een reclameadvertentie van het parfum.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoot: zeezout

Hartnoten: sambac jasmijn, ylang-ylang uit Grasse, neroli en tuberoos

Basisnoot: perzik

Anjana

 

Populaire posts van deze blog