Jimmy Choo Blossom

Vandaag ga ik het hebben over Blossom van Jimmy Choo. Dit is een eau de parfum. Deze kwam uit in 2015. Blossom is echt een lentegeur. Heerlijk fris en fruitig. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


De doos is roze met glitter. In het midden staat in het zilver in een zwart kader omringd met een zilveren rand de naam van de ontwerper en de naam van het parfum. De flacon heeft een ombre effect. De flacon gaat van lichtroze naar felroze en is vierkantig. Als je goed kijkt, herken je de vorm van een dobbelsteen. De dop heeft de vorm van een diamant. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Nu zie je beter dat de vierkantige vorm op een dobbelsteen lijkt. Origineel, toch?

De naam Blossom verwijst naar het begin van de lente als alle bloemen in bloei staan. Daarom dat het een typische lentegeur is.

Voor dit parfum werd er geen model gebruikt maar enkele vrouwenbenen met schoenen van Jimmy Choo om het seizoen dat de korte rokjes opnieuw uit de kast mogen, aan te kondigen. Hieronder zie je de bijhorende reclamefoto.


Hieronder zie je een foto van een lathyrus of pronkerwt. Een bloem die één van de parfumnoten is.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: framboos, rode bessen en citrus

Hartnoten: welriekende lathyrus of pronkerwt en roos

Basisnoten: witte muskus en sandelhout

Anjana

Populaire posts van deze blog