Parisienne Yves Saint Laurent

Vandaag ga ik het hebben over Parisienne van YSL Beauté. Ik ga het hebben over de eau de parfum. Deze kwam uit in 2009. Hieronder zie je een afbeelding van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien is de doos lichtpaars of lavendelkleurig. In het midden staat in glanzend donkerpaars de initialen van de ontwerper met daarop in het midden in het goud Parisienne, de naam van het parfum. Onderaan de doos zie je een zwarte balk mat daarop de naam van de ontwerper. Die zwarte balk zie je ook terug op de flacon.

In het midden van de flacon staat een zwart balkje waarop met gouden letters de initialen van de ontwerper staat. Datzelfde goud zie je ook terug in de dop. Hieronder zie je opnieuw een afbeelding van het parfum maar nu alleen van de flacon.

De flacon onthult een lichtpaars parfum. Een parfum dat wat zoet smaakt maar ook verrassend fris is. Parisienne is een sensuele en verleidelijke geur maar is ook fris en fruitig.

Het gezicht voor dit parfum was Brits model Kate Moss. Hieronder zie je een reclamefoto van haar toen ze het gezicht was voor dit parfum.

Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: bramen, cranberries en vinyl

Hartnoten: Damaskroos, viooltje en roos

Basisnoten: muskus, sandelhout, vetiver en patchoeli

Anjana

 

Populaire posts van deze blog