Ricci Ricci Nina Ricci

Vandaag ga ik het hebben over Ricci Ricci van het Franse modehuis Nina Ricci. Ik ga het hebben over de eau de parfum. Die bestaat sinds 2009.

Indertijd zag je de reclame de hele tijd op tv. Een vrouw die net als een kat over de daken van huizen liep. Vandaag ga ik een review doen over dit parfum.

Te beginnen met wie indertijd het gezicht was van het parfum. Dat was Canadees model Jessica Stam. Zo zag zij er uit in de advertentie.

Met kattenoortjes op haar hoofd en op de achtergrond een uitzicht van Parijs. Hieronder zie je nog een reclamefoto van het parfum met Jessica Stam.

De flacon is bordeaux met de nadruk op de dop die de vorm heeft van een lint. Hieronder zie je de flacon samen met de doos waarin het parfum komt. Op de doos is ook een prominente plek voorzien voor het lint dat de dop voorstelt.

De flacon heeft een mooie bordeauxrode kleur. Het lint oftewel de dop heeft dan weer een paarse kleur. Zou dit parfum niet geweldig staan op je kast? Dit parfum is bedoeld voor vrouwen met lef. Vrouwen die niet bang zijn voor een avontuurlijk leven. Ben jij zo’n vrouw?

Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: bergamot en rabarber

Hartnoten: doornappel, tuberoos en rozentinctuur

Basisnoten: sandelhout en patchoeli

Anjana

Populaire posts van deze blog