Daisy Dream Marc Jacobs

Vandaag ga ik het hebben over een opvolger van Daisy, Daisy Dream. Dit is ook een eau de toilette. Maar in tegenstelling tot Daisy is dit echt een lichte eau de toilette die je bijna niet ruikt. Je kan dit twee keer sprayen en dan ruiken alleen de mensen die naast je staan hoe lekker je ruikt. Want vergis je niet, het is een lekker parfum.

Marc Jacobs zegt over dit parfum dat het jeugdig, energiek en romantisch is. Als we naar de flacon kijken, begrijp ik het romantische. Deze keer heeft niet alleen de dop maar ook de flacon allemaal madeliefjes.

De flacon is hier wel anders. Voor dit parfum is gekozen voor een iets rondere bovenkant van het glas waardoor het toch wat makkelijker te hanteren is.

Hieronder vind je de doos waarin het parfum komt. Deze is lichtblauw met een rand van madeliefjes. In het midden staat in het zwart Daisy Dream en daaronder Marc Jacobs. Dit zie je ook terug op de flacon.

Het gezicht van dit parfum is het Duitse model Antonia Wesseloh.

Dit parfum bestaat ook in eau de parfum, genaamd Daisy Dream Forever en zag het levenslicht een jaar later in 2015.

Hieronder zie je hoe de flacon van het parfum er uitziet.

Zoals je kan zien is de vorm van de flacon behouden maar zijn de madeliefjes deze keer allemaal blauw. Ook de doos waarin het parfum komt is anders. Deze is ook helemaal blauw met een rand van metallicblauwe madeliefjes.

De reden waarom ik hier geen aparte blog over doe, is omdat de parfumnoten dezelfde zijn als de eau de toilette. Alleen zijn ze versterkt voor de eau de parfum zodat je het wat meer ruikt.

De parfumnoten zijn:

Topnoten: bramen, pompelmoes en peer

Hartnoten: blauwe regen, jasmijn en lychees

Basisnoten: wit hout, muskus en kokosnoot

Anjana

Populaire posts van deze blog