Chanel nr. 5 l’eau

Vandaag ga ik het hebben over de laatste nr. 5, de l’eau. Dit is een eau de toilette. Een eau de toilette is de lichtste van alle geuren. Daarom dat de meeste eau de toilettes snel vervagen.

Nr. 5 l’eau zag het levenslicht in 2016, net op tijd om stijlvol het najaar in te gaan. Tegenwoordig is het een bestseller, zeker tijdens de feestdagen. Je zult de reclame van nr. 5 l’eau zeker al eens voorbij hebben zien komen op tv.

Het gezicht van nr. 5 l’eau is model en actrice Lily-Rose Depp.

Nr. 5 l’eau is een frisse eau de toilette waarin je de aldehyden bijna niet meer ruikt. Om de jongere generatie, die het originele parfum veel te zwaar en meer een oma-parfum vindt, verliefd te laten worden op nr. 5 zijn de aldehyden zo verwerkt dat je ze eigenlijk niet meer ruikt. Daarnaast zijn er andere bloemen toegevoegd dan aan de eau première zodat het opnieuw weer helemaal anders ruikt.

De flacon is opnieuw vierkantig en van doorzichtig glas met dezelfde dop en opnieuw een lint om de hals met het logo van Chanel. Zo chic! Op de foto hieronder zie je de flacon beter. Ernaast staat het doosje waarin de flacon verpakt zit.

Dit parfum is ook verkrijgbaar in pocketformaat. Handig om mee te nemen in je handtas als je je gedurende de dag opnieuw wilt parfumeren.


Hieronder vind je de noten van dit parfum.

Topnoten: citroen, mandarijn, sinaasappel, neroli, aldehyden, bergamot en limoen

Hartnoten: meiroos, jasmijn en ylang-ylang

Basisnoten: cederhout, witte muskus, vanille en orriswortel

Anjana

Populaire posts van deze blog