Tonymoly pocket bunny perfume bar

Vandaag ga ik het hebben over het Zuid-Koreaanse merk Tonymoly. Dit is een huidverzorgingsmerk maar zij hebben ook solide parfum in een stick. Vandaag ga ik wat meer vertellen over hun pocket bunny perfume bar collectie. Deze kwam uit in 2013. Hieronder zie je een foto van de parfums.

Zoals je kan zien, bestaat deze collectie uit drie solide parfums die ieder met een andere kleur komen en ieder hun eigen naam hebben. Alle drie de parfums hebben het gezichtje van een konijn. Vandaar de naam bunny perfume bar. Ook omdat het een parfum is maar dan in stickvorm.

Koreaanse huidverzorging en make-up komt in originele en kleurrijke verpakkingen en daar zijn de producten van Tonymoly geen uitzondering op. De verpakking van konijntjes is bewust gekozen om de producten schattig te maken. Maar werken ze ook? Het voordeel van een stick is dat je niet zo snel te veel zal gebruiken. Waar je met een parfumspray makkelijk te veel sprayt, kan je hier de hoeveelheid parfum die je gebruikt beter doseren. Deze parfums bevatten ook wortelextract en boter. Ik zou zeggen dat je alleen voor de schattige verpakking dit een keertje moet proberen. Als je onderaan de parfumnoten checkt, weet je onmiddellijk dat ze ook nog eens lekker ruiken.

Het eerste parfum Bebe Bunny heeft een lichtoranje kleur en ruikt naar babypoeder. Hieronder zie je een foto van dit parfum waar je de kleur van de stick beter ziet.


Het tweede parfum Juicy Bunny heeft een perzikkleurige tint en is een fruitige citrusgeur. Hieronder zie je een foto waar je de lichtoranje kleur van de stick ziet.


Zoals je kan zien, is de kleur van de stick hier donkerder dan bij het vorige parfum.

Het derde parfum Bloom Bunny heeft een lavendelkleur en is een bloemige geur. Hieronder zie je een foto van de paarse stick van dit parfum.


Zoals je kan zien, heeft deze stick een lichtpaarse kleur.

Hieronder vind je de parfumnoten.

Bebe Bunny

Topnoten: bergamot en sinaasappel

Hartnoten: roos en orchidee

Basisnoten: muskus en vanille

Juicy Bunny

Topnoten: bergamot en citroen

Hartnoten: fresia en witte roos

Basisnoten: muskus en sandelhout

Bloom Bunny

Topnoot: citroen

Hartnoten: jasmijn en roos

Basisnoten: amber en muskus

Anjana

Populaire posts van deze blog