Azzaro Wanted Girl

Vandaag ga ik het hebben over Wanted Girl van het Franse modehuis Azzaro. Hoewel de oprichter Loris Azzaro Italiaanse roots had, is het modehuis in Parijs gevestigd. Wanted Girl is een eau de parfum en kwam uit in 2019. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, is de doos lichtroze met onderaan een metallic gouden rand met daarop in het zwart de naam van het modehuis, Azzaro. Daarboven zie je een ronde gouden cirkel met daarop een bloem. Bovenaan de doos staat in het zwart de naam van het parfum, Wanted Girl.

De flacon is een mengeling van een bloem, zoals je kan zien aan de bovenkant waar er bloemenbladeren in gegraveerd zijn, en een handgranaat. Het handvat aan de zijkant is waar je het vasthoudt en dan doe je dat driehoekje (pin van een granaat) naar beneden om het parfum te sprayen. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon. Dan zie je het beter.

Zoals je kan zien, is de pin/verstuiver hier groter. Dit komt omdat de flacon een groter formaat is. Wat je hier ook nog ziet, is de gouden cirkel van de doos als tweede spray. De gouden cirkel is een 2e manier om het parfum te verstuiven. Hier moet je gewoon op drukken. Hier staat de naam van het modehuis op, Azzaro.

Zoals ik al zei, is dit parfum is verschillende formaten verkrijgbaar. Het is verkrijgbaar in 30ml, 50ml en 80ml. Hieronder zie je een foto van de verschillende parfums van groot naar klein.


Het gezicht van dit parfum is het Nieuw-Zeelandse model Georgia Fowler. Hieronder zie je haar in de reclameadvertentie voor dit parfum.

Hieronder zie je een foto van het parfum omringd door enkele parfumnoten.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: gemberbloesem, oranjebloesem, granaatappel en roze peper

Hartnoten: Dulce de Leche en doornappel

Basisnoten: tonkaboon, patchoeli en Haïtiaanse vetiver

Anjana 

Populaire posts van deze blog