Alaïa Eau de parfum Blanche

Vandaag ga ik hebben over Eau de parfum Blanche van de Tunesische ontwerper Azzedine Alaïa. Ik ga heb hebben over het tweede parfum van zijn modehuis, Blanche. Dit is een eau de parfum en kwam uit in 2016. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals de naam al doet vermoeden draait alles bij dit parfum rond de kleur wit. De doos is wit met een speciaal patroon van bolletjes en driehoekjes. In het midden zie je de naam van de ontwerper, Alaïa Paris, in huidkleurige letters. Dit alles zie je ook terug op de flacon dat een gouden dop heeft als was het geweven van gouddraad. Wat een speciaal ontwerp. Dat zie je niet vaak. Hierdoor is een parfumflacon van Alaïa uniek. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Het patroon dat je hier ziet, bestaat uit dezelfde bolletjes en driehoekjes die je ook op de doos ziet. Een herinnering aan zijn kindertijd in Tunesië stelt dit patroon voor. Water dat over hete bakstenen glijdt. De flacon is een minimalistisch ontwerp dat zo een elegant kunstwerk wordt.

Alaïa Blanche is geïnspireerd op het Alhambra in Granada in Spanje. Hieronder zie je een foto van het Alhambra.

Dit parfum is perfect voor de warmere maanden die er aan zitten te komen. Dit parfum vraagt er om gedragen te worden tijdens een warme zomer.

Voor dit parfum kon ik geen reclamefoto of -advertentie vinden.

Hieronder vind je de parfumnoten. Deze zijn niet onderverdeeld in topnoten, hartnoten en basisnoten.

Parfumnoten: poederachtige noten, vanille, witte bloemen, muskus en zonnenoten

Anjana

Populaire posts van deze blog